ENJOY THE GOOD LIFE

    Overgooi is de meest exclusieve villawijk van Almere, grenzend aan Almere Haven en aan het Gooimeer. Het is een landgoed middenin een groen polderlandschap, door bos omlijst. De klassiek-moderne wijk heeft brede lanen, rustige woonstraten, statige bomen en riante kavels. Hier geniet je pas echt van the good life!

    Een groene oase

    De wijk heeft een chique uitstraling en de natuur is volop aanwezig. Jij woont straks in het Cirkelbos, onderdeel van boswachterij Almeerderhout met het Waterlandse bos, Weteringpark, landschapskunstwerk de Groene Kathedraal en Stadslandgoed De Kemphaan. Een dagje golfen kan vrijwel in de eigen achtertuin bij Golfbaan Almeerderhout en paardenliefhebbers kunnen terecht bij manege Ruitersportvereniging Almere, die tegen de wijk aan ligt.

    Voorzieningen

    Voor de dagelijkse boodschappen, winkels, een gezondheidscentrum en scholen kan je terecht in de dorpse kern van Almere Haven. De Landgoedwinkel op Stadslandgoed De Kemphaan biedt op fietsafstand biologische producten aan, net als de biologische boerenmarkt op zaterdagochtend. Wil je wat verder weg? Overgooi ligt op nog geen 15 minuten rijden van het centrum van Almere Stad, Huizen, Bussum of Naarden.