Dit is een project van Logo Timpaan

We bouwen een bos voor jou!

Wil je wonen in je eigen bos, aan het Gooimeer, vlakbij Almere-Haven? Op jouw eigen kavel zetten we jouw droomhuis neer. Van BOSS, voor jou!

IN HET BOS BOUWEN WIJ EEN HUIS VOOR JOU

Je eigen bos; hoe werkt dat?

In BOSS doen we het net even anders. Elke kavel is minstens 1.500 m2 groot. Op een deel van de kavel wordt gemeenschappelijk groen - oftewel het bos - aangelegd. Dit groen wordt onderhouden door de Beheersvereniging.

Er blijft daarnaast nog een hele riante kavel over, waarop we jouw eigen droomhuis gaan bouwen. Hoe gaan we dit doen? Lees snel verder.

Kies de mooiste kavel in het bos

Stap voor stap creëren we een landgoed

Het project ontwikkelen en bouwen we in fasen. We beginnen met het noordelijke deel, met daarin met 30 kavels. Uiteraard willen we je niet te lang laten wachten; zodra er tien kopers hun kavel hebben gekozen en woning hebben uitgewerkt vragen we de bouwvergunning aan. Zo kunnen we snel beginnen met bouwen.

Hoe werkt het in BOSS? Je kiest je kavel en plaats je eigen woning op de kavel. Elke kavel is daarbij uniek. We maken dan ook per kavel een zogenaamd kavelpaspoort, zodat je exact kunt zien waar je jouw huis kunt bouwen. Op onderstaande situatie is de eerst fase zichtbaar, zie je jezelf al wonen op deze plek?

Kies de woning die bij jou past

You’re the BOSS!

In BOSS bepalen wij als ontwikkelaars niet welke woning op welk kavel komt en bepalen wij niet hoe groot je woning wordt. Dat doe je zelf.
Wij maken met de architect een aantal woningvarianten. Daaruit kies je de woning die bij jou past. We hebben type Salix (van circa 110m2 gbo), type Tillia (van circa 140m2 gbo) en type Robinia (van circa 180m2 gbo). We gaan nu uit van prijzen vanaf circa € 610.000,- vrij op naam.

Elke woning kun je vervolgens naar eigen smaak aanvullen, uitbreiden en samenstellen. Je kunt de plek op de kavel bepalen, je kunt de indeling aanpassen en je kunt kiezen uit verschillende gevelafwerkingen. Geen woning in BOSS wordt gelijk, je eigen unieke woning op het landgoed Boss. Jij bent de baas!

Mis niets!

SCHRIJF JE IN EN BLIJF UP-TO-DATE

BOSS is volop in ontwikkeling. De komende maanden zullen we samen met de landschapsarchitect, de architect en de aannemer het plan verder uitwerken. We nemen je graag mee in dat proces en zullen je steeds meer laten zien van het plan, de diverse kavels, de woningontwerpen, de prijzen en veel meer.
Wil je daarvan op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan nu al in als belangstellende. Vul je daarnaast ook de enquête in? Jouw wensen zijn belangrijk voor ons. Zo maken we samen van BOSS een prachtig project.