Dit is een project van Logo Timpaan

We bouwen een bos voor jou!

Wil je wonen in je eigen bos, aan het Gooimeer, vlakbij Almere-Haven? Op jouw eigen kavel zetten we jouw droomhuis neer. Van BOSS, voor jou!

IN BOSS BOUWEN WIJ EEN HUIS VOOR JOU

Je eigen bos; hoe werkt dat?

In BOSS doen we het net even anders. Elke kavel is minstens 1.500 m2 groot. Op een deel van de kavel wordt gemeenschappelijk groen - oftewel het bos - aangelegd. Dit groen wordt onderhouden door de beheersvereniging. Elk plandeel heeft hiervoor zijn eigen VvE en er is een professionele VvE-beheerder aangesteld.

Er blijft daarnaast nog een hele riante kavel over, waarop we jouw eigen droomhuis bouwen. Hoe doen we dat? Lees snel verder.

Kies de mooiste kavel in het bos

Stap voor stap creëren we een landgoed

Het project wordt in een aantal fasen in verkoop gebracht en gebouwd. Alle woningen in het noordelijke deel zijn verkocht en worden momenteel gebouwd.

Voor BOSS Zuid en Midden hebben we al heel veel keuzes gemaakt, die de kopers van BOSS Noord nog zelf moesten maken. Je koopt nu een woning die wij al hebben gesitueerd op de kavel. Ook de materialisatie staat al vast. Ervaringen uit de eerste fase hebben we meegenomen in deze tweede fase. En daardoor ontstaat er een heel goed uitgedacht ensemble van woningen die verstrooid door het bos liggen. 
 

Kies de woning die bij jou past

You’re the BOSS!

OOK-architecten heeft meerdere woningvarianten gemaakt. Daaruit kies jij de woning die bij jou past. Voor BOSS Zuid, hebben we verschillende typen basiswoningen ontworpen, die variëren in grootte. Type Tilia, Salix en Robinia zijn er ook in een plusvariant met een uitbouw van 1,25 meter. Type Prunus is de enige woning met drie woonlagen. Daar is geen plusvariant van. Uiteindelijk zijn de woningen allemaal familie van elkaar, maar toch is jouw woning straks net weer even anders dan die van je buurman. Welke woning kies jij? Jij bent de baas!

DUURZAAM WONEN IN BOSS

Alle woningen worden standaard voorzien van acht zonnepanelen en een lucht/waterwarmtepomp met boilervat van 300L. Naast vloerverwarming is door de warmtepomp jouw woning ook te koelen. Deze installatie wordt aangelegd door econic. Meer over de installaties lees je in de brochure van econic.

Er wordt een echt bos aangelegd, samen met jouw buren deel je dit bos. Dit wordt mogelijk gemaakt met behulp van een VVE. Meer over de aanleg van het terrein en het bos lees je in de technische omschrijving van het terrein.

Mis niets!

SCHRIJF JE IN EN BLIJF UP-TO-DATE

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan nu in als belangstellende.