Dit is een project van Logo Timpaan

We bouwen een bos voor jou!

Wil je wonen in je eigen bos, aan het Gooimeer, vlakbij Almere-Haven? Op jouw eigen kavel zetten we jouw droomhuis neer. Van BOSS, voor jou!

IN BOSS BOUWEN WIJ EEN HUIS VOOR JOU

Je eigen bos; hoe werkt dat?

In BOSS doen we het net even anders. Elke kavel is minstens 1.500 m2 groot. Op een deel van de kavel wordt gemeenschappelijk groen - oftewel het bos - aangelegd. Dit groen wordt onderhouden door de beheersvereniging.

Er blijft daarnaast nog een hele riante kavel over, waarop we jouw eigen droomhuis gaan bouwen. Hoe gaan we dit doen? Lees snel verder.

Kies de mooiste kavel in het bos

Stap voor stap creëren we een landgoed

Het project wordt in een aantal fasen in verkoop gebracht en gebouwd. Er is gestart met het noordelijke deel.

Hoe werkt het dan in BOSS Zuid? Je kunt op twee manieren te werken gaan. Óf je begint met het kiezen van je favoriete type óf je kiest de plek op de kavelkaart waar je graag zou willen wonen. Elke kavel is daarbij uniek en elke kavel krijgt dan ook zijn eigen zogenaamd kavelpaspoort. Op dit paspoort staan de maten van de kavel en de voorwaarden waaraan moet worden voldaan om jouw huis te laten bouwen. We begeleiden je natuurlijk stap voor stap bij extra mogelijkheden zoals uitbouwen en bijgebouwen.

Kies de woning die bij jou past

You’re the BOSS!

OOK-architecten heeft meerdere woningvarianten gemaakt. Daaruit kies jij de woning die bij jou past. We hebben type Salix (van circa 126m2 gbo), type Tilia (van circa 158m2 gbo) en type Robinia (van circa 196m2 gbo). In plandeel Zuid wordt daar nog de Prunus en de Carpinus als typen toegevoegd.

Elke woning kun je vervolgens naar eigen smaak aanvullen, uitbreiden en samenstellen. Je kunt de indeling aanpassen en je kunt kiezen uit verschillende gevelafwerkingen. Geen woning in BOSS wordt hetzelfde, je creëert jouw eigen unieke woning op het landgoed BOSS. Jij bent de baas!

DUURZAAM WONEN IN BOSS

Alle woningen worden standaard voorzien van acht zonnepanelen en een lucht/waterwarmtepomp met boilervat van 300L. Naast vloerverwarming is door de warmtepomp jouw woning ook te koelen. Deze installatie wordt aangelegd door econic. Afhankelijk van jouw wensen en de positionering en opties van jouw woning zal het misschien nodig zijn om het installatiesysteem uit te breiden. Meer over de installaties lees je in de brochure van econic.

Er wordt een echt bos aangelegd, samen met jouw buren deel je dit bos. Dit wordt mogelijk gemaakt met behulp van een VVE. Meer over de aanleg van het terrein en het bos lees je in de technische omschrijving van het terrein.

Mis niets!

SCHRIJF JE IN EN BLIJF UP-TO-DATE

BOSS is volop in ontwikkeling. De eerste fase is in verkoop. De komende maanden zullen we samen met de landschapsarchitect, de architect en de aannemer het plan verder uitwerken. We nemen je graag mee in dat proces en zullen je steeds meer laten zien van nieuwe ontwikkelingen.
Wil je daarvan op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan nu in als belangstellende.