LIVE LIFE TO THE MAX

In BOSS ontwikkel je een unieke, grondgebonden villa, samen met projectontwikkelaar Timpaan. Je kiest één van de 59 riante kavels en een woningtype en vervolgens ga je in gesprek over welke opties je essentieel vindt.

Vertel ons jouw woonwensen

Hoe wil jij graag wonen? Daar heb je ongetwijfeld een zeer duidelijke mening over. Vertel het ons. Een extra badkamer, een slaapkamer op de begane grond, een aparte werkruimte of kantoor aan huis? Een walkin-closet, gym of sauna? Daag ons uit. Er is meer mogelijk dan je denkt. Schrijf je in als belangstellende en vul de woonenquête in. Jouw woonwensen vormen ons uitgangspunt voor de ontwikkeling van BOSS.

Rijk gevoel

Wonen in Overgooi is een bewuste keuze. Voorzieningen vind je wat verder weg, maar daarvoor in de plaats krijg je heel veel rust, ruimte en zeer hoogwaardige leefkwaliteit terug. Dat onvergelijkbaar rijke gevoel ervaar je elke dag opnieuw. Stel je voor; de poort van jouw privé landgoed opent automatisch en via de oprijlaan rijd je naar jouw statige villa. De kinderen ravotten in het zwembad en jouw partner heeft al wat hors d’oeuvres en een goed glas wijn op de tuintafel klaargezet. Live life to the max in BOSS!