Dit is een project van Logo Timpaan

Robinia

WAAR RUIMTE EN LICHT ZIJN SAMENGEBRACHT IN EEN WONING

Met ca. 196m2 woonoppervlak is Robinia het grootste woningtype in BOSS. De woning is standaard voorzien van een geweldige uitbouw met een ruime woonkeuken van ca. 32m2. De uitbouw heeft geen verdieping maar wel een kap, waardoor je kunt kijken tot aan de nok. Hierdoor krijg je een geweldig ruimtelijk effect en wordt de woonkeuken de plek om heerlijk te zitten met het hele gezin. In combinatie met de grote glaspartijen en mooie zichtlijnen geniet je optimaal van je kavel.

Aan de voorzijde is deze woning voorzien van een inpandige bijkeuken en een (werk)kamer. Deze kun je naar eigen inzicht ook aanpassen in een slaap- en badkamer op de begane grond. Is deze woning voor jou nog niet groot genoeg? Wat denk je van een garage of extra gastenverblijf in de tuin?

Op de verdieping is de Robinia voorzien van vier slaapkamers, een ruime badkamer en een separaat toilet. De verdieping is groot genoeg om je badkamer uit te breiden met een wellness- ruimte, lekker genieten in een sauna en uitrusten in een heerlijk ligbad. Heb je minder dan vier slaapkamers nodig? Voeg kamers samen of maak een walk-in closet. Boven deze verdieping heb je nog een ruime bergzolder voor al je spullen. De Robinia biedt de mogelijkheid om je woonwensen uit te laten komen.

Is dit nog niet (groot) genoeg of ben je op zoek naar een mantelwoning of een kangoeroe woning? Wij kunnen naast een gastenverblijf/mantelwoning ook een woningtype Salix en Tilia voor je samenvoegen. In BOSS kan bijna alles.

Type Robinia impressies

Type Robinia plattegronden