Dit is een project van Logo Timpaan

Tilia

EEN RUIME WONING VOOR HET GEHELE GEZIN

Deze brede woning van 158m2 GBO heeft prachtige ruime kamers. Dankzij de grote glaspartijen komt het licht en de rust van buiten naar binnen. Vanaf elke hoek heb je prachtig uitzicht op je gigantische kavel; je woont letterlijk in het bos. Vanaf de centrale entree kun je de woonkamer of de keuken betreden.

Bij de Tilia loopt de woonkamer vloeiend over in de keuken. Je kunt ook kiezen voor een alternatieve indeling, of de woonkamer of keuken uitbreiden met een uitbouw. Vind je de berging in de tuin te klein? Kies dan voor een enkele of dubbele garage. Zo maak je jouw droomhuis compleet.

Op de verdieping is de Tilia standaard al voorzien van vier slaapkamers, een ruime badkamer en een separaat toilet. Tevens is op de verdieping ruimte voor je wasmachine en droger. Door de breedte van de woning biedt de Tilia veel mogelijkheden om de indeling aan te passen. Twee slaapkamers samenvoegen tot een geweldige master bedroom met walk-in closet? Er is veel mogelijk. Bovendien heb je ook nog je nog een ruime bergzolder voor al je spullen.

Type Tilia impressies

Type Tilia plattegronden