Dit is een project van Logo Timpaan

WE BOUWEN EEN UNIEKE WONING VOOR JOU!

KIES DE WONING DIE BIJ JOU PAST

Welk type spreekt jou het meeste aan? Carpinus, Prunus, Salix, Tilia of Robinia? Hieronder lees je meer over de woningen.

WONINGTYPE SALIX++

Deze fraaie woning heeft een woonoppervlak van 135 m2 en is bijna 15 meter lang en ruim 6 meter breed. Twee grote ramen in de woonkamer en openslaande deuren in de keuken maken je woning licht en ruimtelijk. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, een compleet uitgeruste badkamer, een separaat toilet en een ruimte voor je wasmachine en droger. Een vlizotrap biedt toegang tot de bergzolder met volop opslagruimte.

Type Salix++ impressies

Type Salix++ plattegronden

WONINGTYPE SALIX MET UITBOUW (Midden)

DE COMPACTE KRACHTPATSER

De uitbouw aan de begane grond maakt van de Salix een aantrekkelijke gezinswoning met volop mogelijkheden. Je kunt de extra ruimte bijvoorbeeld gebruiken als speelkamer, eetkamer of als werkkamer in het bos. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, een compleet uitgeruste badkamer, een separaat toilet en een ruimte voor je wasmachine en droger. Een vlizotrap biedt toegang tot de bergzolder met volop opslagruimte.

Type Salix met uitbouw impressies

Type Salix met uitbouw plattegronden

WONINGTYPE ROBINIA + (Midden)

Ten opzichte van de andere deelplannen is deze woning standaard al voorzien van een uitbouw van 1,25 m over de volle hoogte van de woning, met recht een zeer royaal gezinshuis van 201 m2. De grote leefkeuken en extra werk- of slaapkamer op de begane grond zijn natuurlijk al geweldig. De extra ruime verdieping zorgt ervoor dat je naast vier slaapkamers en een ruime badkamer ook nog een seperaat toilet en wasruimte hebt. Boven deze verdieping heb je nog een ruime bergzolder voor al je spullen.

Type Robinia + impressies

Type Robinia + Zuid impressies

WONINGTYPE CARPINUS

De twee woningen van dit type hebben grote percelen met daarop een vrijstaande houten garage met dubbel openslaande deuren. De woonkamer en keuken bieden een mooi uitzicht op de omgeving. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers, een ruime badkamer en een separaat toilet. Ook is er een ruimte voor je wasmachine en droger. De ruime bergzolder deel je in zoals jij dat wilt.

Type Carpinus impressies

Type Carpinus plattegronden

WONINGTYPE PRUNUS (Midden)

Wat een licht en wat een ruimte biedt woningtype Prunus. De woning heeft een vrijstaande garage drie volwaardige verdiepingen met daarboven nog een ruime bergzolder. Standaard heeft de woning vijf slaapkamers die uiteraard ook dienst kunnen doen als werkkamer, speelkamer of hobbykamer. Ook op de begane grond tref je een extra kamer aan naast de zeer royale woonkeuken en fijne woonkamer. Wat een geweldige woning!

Type Prunus impressies

Type Prunus plattegronden

WONINGTYPE SALIX +

Nog meer leefruimte dankzij een aanbouw van 1,25 meter. Dat maakt van de Salix + een aantrekkelijke gezinswoning met volop mogelijkheden. Je kunt de extra ruime bijvoorbeeld gebruiken als speelkamer, eetkamer of als werkkamer in het bos. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, een compleet uitgeruste badkamer, een separaat toilet en een ruimte voor je wasmachine. Een vlizotrap biedt toegang tot de bergzolder met volop opslagruimte.

Type Salix + impressies

Type Salix + plattegronden

WONINGTYPE TILIA

EEN RUIME WONING VOOR HET GEHELE GEZIN

De Tilia is een tweelaagse woning met heerlijk ruime kamers. Dankzij de grote glaspartijen heb je vanuit elke hoek een prachtig uitzicht op je kavel; je woont letterlijk in het bos. Vanaf de centrale entree kom je in de woonkamer die vloeiend overloopt in de keuken. Op de verdieping zijn vier slaapkamers, een ruime badkamer en een separaat toilet. Ook is er een ruimte voor je wasmachine en droger. Boven deze verdieping heb je nog een ruime bergzolder.

Type Tilia impressies

Type Tilia plattegronden

WONINGTYPE TILIA +

Net even groter dan de Tilia; dat is wat je mag verwachten van de Tilia +. De bosvilla is is aan de korte zijde 1.25 meter verlengd waardoor je op alle verdiepingen extra veel leefruimte krijgt. Een extra grote leef- keuken bijvoorbeeld en meer ruimte op de verdieping. Wat te denken van een extra grote master bedroom bijvoorbeeld.
Of maak van één van je slaapkamers een fijne walk-in-closet. In de nok van je woning heb je nog een ruime bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap.

Type Tilia + impressies

Type Tilia + plattegronden

WONINGTYPE ROBINIA

WAAR RUIMTE EN LICHT ZIJN SAMENGEBRACHT IN EEN WONING

Deze extra ruime woning is standaard voorzien van een geweldig uitgebouwde en hoge woonkeuken die doorloopt tot het dak; voor een ultieme ruimtelijke beleving. Dankzij de grote glaspartijen en mooie zichtlijnen geniet je optimaal van je kavel. Aan de voorzijde is deze woning voorzien van een inpandige bijkeuken en een (werk)kamer. Vier slaapkamers, een grote badkamer en een ruime vliering maken je woning helemaal compleet.

Type Robinia impressies

Type Robinia plattegronden

WONINGTYPE PRUNUS (Zuid)

Wat een licht en wat een ruimte biedt woningtype Prunus. Het is het enige woningtype met drie volwaardige verdieping en met daarboven nog een ruime bergzolder. Standaard heeft de woning vijf slaapkamers die uiteraard ook dienst kunnen doen als werkkamer, speelkamer of hobbykamer. Ook op de begane grond tref je een extra kamer aan naast de zeer royale woonkeuken en fijne woonkamer. Wat een geweldige woning!

Type Prunus Zuid impressies

Type Prunus plattegronden

TYPE ROBINIA+ (Zuid)

Door de extra aanbouw van 1,25 meter is de Robinia + met recht een zeer royaal gezinshuis waarin je alle kanten op kunt. De grote leefkeuken en extra werk- of slaapkamer op de begane grond zijn natuurlijk al geweldig. De extra ruimte op de verdieping zorgt ervoor dat je naast vier slaapkamer ook een wellnessruimte met sauna kunt maken in combinatie met je badkamer. Boven deze verdieping heb je nog een ruime bergzolder voor al je spullen.

Type Robinia + impressies

Type Robinia+ Zuid plattegronden

Type Robinia + Zuid impressies

WONINGTYPE SALIX MET UITBOUW (Zuid)

DE COMPACTE KRACHTPATSER

De Salix is net even groter dan de Tilia dankzij de fraaie zij-uitbouw. Twee grote ramen in de woonkamer en openslaande deuren in de keuken maken je woning licht en ruimtelijk. Doordat de keuken en woonkamer naadloos in elkaar overlopen wordt dit ruimtelijke gevoel extra versterkt. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, een compleet uitgeruste badkamer, een separaat toilet en een ruimte voor je wasmachine. Een vlizotrap biedt toegang tot de bergzolder met volop opslagruimte.

Type Salix met uitbouw Zuid impressies

Type Salix met uitbouw plattegronden