Dit is een project van Logo Timpaan

WE BOUWEN EEN UNIEKE WONING VOOR JOU!

Op jouw eigen kavel bouwen wij jouw eigen droomhuis. Van Salix tot Robinia, met uitbouw of garage, jij bepaalt. You are the BOSS.

KIES DE WONING DIE BIJ JOU PAST

Welk type spreekt jou het meeste aan? Prunus, Carpinus, Salix, Tilia of Robinia? Hieronder lees je meer over de woningen.

Na aankoop van de woning kun je in de showroom van de aannemer deze woning verder uitwerken en jouw individuele wensen helemaal bepalen. Is de woning net niet groot genoeg, kies dan voor de extra woonkeuken als bijgebouw. Wil je meer ruimte voor opslag, kies dan voor een enkele of een dubbele garage. De basis hebben wij al voor je bedacht, jij mag deze combineren zoals jij dat wilt.

Om te zorgen dat elke woning zijn eigen individuele uitstraling krijgt kun jij in de showroom zelf kiezen uit een selectie van gevelmaterialen en kleuren.

WONINGTYPE SALIX

DE COMPACTE KRACHTPATSER

Type Salix is een prachtige, lichte woning, van 126m2 GBO. Twee grote ramen in de woonkamer en openslaande deuren in de keuken maken deze woning licht en ruimtelijk. Doordat de keuken en woonkamer naadloos in elkaar overlopen wordt dit ruimtelijke gevoel extra versterkt. Optioneel kun je ervoor kiezen om de hal af te sluiten van de woonkamer en keuken.

Wil je op de begane grond nog meer ruimte hebben? Kies dan voor een prachtige uitbouw en maak hier bijvoorbeeld een woonkeuken of een extra woonkamer, zo maak je jouw woning nog aantrekkelijker.

Op de verdieping heeft de Salix drie slaapkamers. De master bedroom over de volle breedte van de woning is standaard voorzien van een walk-in closet.

De badkamer is voorzien van tegelwerk tot het plafond, een wastafelmeubel en een inloopdouche met draingoot. Een vlizotrap biedt toegang tot de bergzolder met volop opslagruimte. Met een separaat toilet en een ruimte voor je wasmachine op de verdieping biedt deze woning optimaal comfort.

Type Salix plattegronden

Type Salix impressies

WONINGTYPE TILIA

EEN RUIME WONING VOOR HET GEHELE GEZIN

Deze brede woning van 158m2 GBO heeft prachtige ruime kamers. Dankzij de grote glaspartijen komt het licht en de rust van buiten naar binnen. Vanaf elke hoek heb je prachtig uitzicht op je gigantische kavel; je woont letterlijk in het bos. Vanaf de centrale entree kun je de woonkamer of de keuken betreden.

Bij de Tilia loopt de woonkamer vloeiend over in de keuken. Je kunt ook kiezen voor een alternatieve indeling, of de woonkamer of keuken uitbreiden met een uitbouw. Vind je de berging in de tuin te klein? Kies dan voor een enkele of dubbele garage. Zo maak je jouw droomhuis compleet.

Op de verdieping is de Tilia standaard al voorzien van vier slaapkamers, een ruime badkamer en een separaat toilet. Tevens is op de verdieping ruimte voor je wasmachine en droger. Door de breedte van de woning biedt de Tilia veel mogelijkheden om de indeling aan te passen. Twee slaapkamers samenvoegen tot een geweldige master bedroom met walk-in closet? Er is veel mogelijk. Bovendien heb je ook nog je nog een ruime bergzolder voor al je spullen.

Type Tilia plattegronden

Type Tilia impressies

WONINGTYPE ROBINIA

WAAR RUIMTE EN LICHT ZIJN SAMENGEBRACHT IN EEN WONING

Met ca. 196m2 woonoppervlak is Robinia het grootste woningtype in BOSS. De woning is standaard voorzien van een geweldige uitbouw met een ruime woonkeuken van ca. 32m2. De uitbouw heeft geen verdieping maar wel een kap, waardoor je kunt kijken tot aan de nok. Hierdoor krijg je een geweldig ruimtelijk effect en wordt de woonkeuken de plek om heerlijk te zitten met het hele gezin. In combinatie met de grote glaspartijen en mooie zichtlijnen geniet je optimaal van je kavel.

Aan de voorzijde is deze woning voorzien van een inpandige bijkeuken en een (werk)kamer. Deze kun je naar eigen inzicht ook aanpassen in een slaap- en badkamer op de begane grond. Is deze woning voor jou nog niet groot genoeg? Wat denk je van een garage of extra gastenverblijf in de tuin?

Op de verdieping is de Robinia voorzien van vier slaapkamers, een ruime badkamer en een separaat toilet. De verdieping is groot genoeg om je badkamer uit te breiden met een wellness- ruimte, lekker genieten in een sauna en uitrusten in een heerlijk ligbad. Heb je minder dan vier slaapkamers nodig? Voeg kamers samen of maak een walk-in closet. Boven deze verdieping heb je nog een ruime bergzolder voor al je spullen. De Robinia biedt de mogelijkheid om je woonwensen uit te laten komen.

Is dit nog niet (groot) genoeg of ben je op zoek naar een mantelwoning of een kangoeroe woning? Wij kunnen naast een gastenverblijf/mantelwoning ook een woningtype Salix en Tilia voor je samenvoegen. In BOSS kan bijna alles.

Type Robinia plattegronden

Type Robinia impressies